Yamaha přidává do úspěšné řady digitálních pian CLP-600 vlajkovou loď Clavinova CLP-695GP

Společnost Yamaha představila model CLP-695GP - nejlépe znějící a nejvyspělejší Clavinovu CLP dosud a novou vlajkovou loď úspěšné řady digitálních pian CLP-600

CLP-695GP v sobě kombinuje luxus, špičkové technologie a neslýchanou zvukovou kvalitu v elegantním kabinetu klavírního křídla navrženého tak, aby naplnil celou místnost krásným zvukem. Nabízí se výběr ze dvou nádherných povrchů: krásného leštěného ebenu a úžasné leštěné bílé.

Klaviatura Yamaha Grand Touch s protizávažím v každé klávese jako u skutečného akustického křídla poskytuje CLP-695GP autentický herní zážitek, který usnadňuje expresivitu hry. Od nejtišších až po nejhlasitější pasáže je dynamická odezva nástroje konzistentní a přesná.

Model CLP-695GP je vybaven dvěma klíčovými zvuky pečlivě navzorkovaných koncertních křídel, Yamaha CFX a Bösendorfer Imperial, poskytující autentický zvuk, který jde ruku v ruce s originálním klavírním vzhledem a pocitem ze hry. Technologie Yamaha Virtual Resonance Modeling dokonce napodobuje rezonanci rezonanční desky a rámu klavíru.

Stejně jako ostatní modely řady CLP-600, také CLP-695GP obsahuje sadu binaurálních samplů nahrávaných na křídle Yamaha CFX s použitím speciálních mikrofonů, které dokáží zachytit věrně zvuk nástroje z místa hráče včetně dalších nuancí rozeznatelných lidským sluchem. Tyto samply byly vytvořeny speciálně pro hru se sluchátky a poskytují uživateli neuvěřitelně působivý herní zážitek z klavíru.

"Trh si již roky žádá od Yamahy vlajkovou loď řady CLP v podobě klavírního křídla a my jsme nyní vyhověli." Říká Dave Madsen, marketingový manažer divize digitálních pian, Yamaha Corporation of America. "Našim cílem s projektem CLP-695GP bylo poskytnout zákazníkovi autentický klavírní zážitek v kombinaci s výhodami a možnostmi moderního digitálního nástroje a jsme rádi, že to se nám podařilo. Nejen, že toto piano bude nádherným centrem klavírní hry v domácnosti, ale také vynikajícím ozvučovacím systémem pro bezdrátové přehrávání hudby z vašeho oblíbeného přehrávače."

Model CLP-695GP je vybaven vestavěnou podporou rozhraní Bluetooth® audio, která umožňuje uživatelům streamovat hudbu z mobilního zařízení do vysoce kvalitního 300W ozvučovacího systému piana. A dokonce si s touto hudbou pak můžete i zahrát. V pianu je zabudován také USB audio rekordér, stejně jako i MIDI sekvencer, který umožňuje nahrát postupně až 16 MIDI stop. Model CLP-695GP doplňuje modelovou řadu CLP-600 série, obsahující dále modely: CLP-625, CLP-635, CLP-645, CLP-675 a CLP-685. Všechny tyto nástroje nabízejí vysoce kvalitní zvuk, autentický úhoz a proslulé precizní dílenské zpracování nástrojů Yamaha.

Odpovídající produkty